O nas

Dišave Devon

Dišave Devon so bile ustanovljene leta 2004. Do sedaj smo jih prodajali izključno podjetjem, lokalom, hotelom, šolam, restavracijam, čistilnim servisom in na splošno profesionalcem.

Od samega začetka je to naša edina dejavnost. Zaradi velikega interesa in zadovoljstva strank pa smo se odločili, da jih omogočimo za vsak dom in prostor. Devon je 100-odstotno slovenski izdelek, ki ga proizvajamo sami. Vsak vonj skrbno razvijamo, dokler ne doseže popolnosti, saj je naša prioriteta kakovost in vaše zadovoljstvo.

Za vas smo pripravili širok izbor dišav, kjer se nedvomno najde vsak. V prihodnosti se bo izbor dišav povečal. Po dogovoru ob večjem naročilu pa lahko tudi razvijemo vonj po vaši želji.

ZAKAJ DEVON?

Za dišave Devon se odločimo, kadar želimo svoje prostore odišaviti in osvežiti s skrbno izbranimi prestižnimi vonji. Nadomešča vsa druga dišavna sredstva in je enostaven za uporabo. Ker vsebuje alkohol, upočasnjuje razvoj bakterij. Enkratna kombinacija parfumskih olj pa poskrbi, da se v prostoru prijeten vonj zadrži ves dan. Odlična izbira za vse prostore.

KAKO DELUJE

Dišave Devon lahko razpršimo na katerokoli površino. Vendar pa dosežejo največjo efektivnost na keramičnih površinah, saj zaradi hladnejše temperature parfumska olja
počasneje izhlapevajo. Za daljšo obstojnost jih ne razpršujemo na istem mestu, temveč s hitrim gibom roke razpršimo po večjem delu površine. Ker Devon vsebuje alkohol, bo na začetku vonj močan, ko pa ta izhlapi, se po nekaj minutah začnejo razvijati prijetni in nežni vonji v prostoru.

UPORABA

Dišavno sredstvo nerazredčeno razpršimo na poljubno površino in pustimo, da se posuši. Sredstvo je
univerzalno za uporabo v vseh prostorih (bivalni, poslovni, sanitarni prostori, avtomobili) in odstrani
vse neprijetne vonjave. Osvežilec zraka DEVON razvije prijeten vonj v prostoru in nadomešča vse druge dišave.

Na kaj smo ponosni:

20.000

Več kot 20.000 zadovoljnih strank

15+

Več kot 15 let izkušenj

12.000

12.000 ur vloženih v razvoj in kreiranje popolnih receptur izdelkov.

Mnenja strank

Presenečen nad prijetnim vonjem

Rated 5,0 out of 5
1 novembra, 2023

Pred časom mi je znanec podaril plastenko z razpršilcem, nakar sem bolj iz radovednosti kot iz potrebe uporabil to dišavo v stanovanju. Bil sem zelo prijetno presenečen nad prijetnim vonjem in obstojem dišave. Vse pohvale.

Mile

Čudovito

Rated 5,0 out of 5
25 februarja, 2023

Res čudovito, malo in zelo učinkovito, vredno denarja, nobena disava ne seze niti do prtov na nogah, super, sigurno ponovno kupim ko zmanjka.

Darko

Top

Rated 5,0 out of 5
21 decembra, 2022

Odlicne!! Vredne vsakega denarja, disi celoten prostor! Najboljsi Bubble!

Noro lepo disi